apple touch icon

Munkatársaink

Munkatársak

Általános e-mail cím:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Belső levelező rendszer BEJELENTKEZÉS

 

Duna Múzeum

(MAGYAR KÖRNYEZETVÉDELMI ÉS VÍZÜGYI MÚZEUM)
2500 Eszergom, Kölcsey u 2.
Tel.:36-33-500-250

 

Munkatársaink:

Szalkai Tímea - biológus,múzeumigazgató: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Horváth István - muzeológus,gyűjteménykezelő: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Fehér Györgyi - múzeumpedagógus: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Dr.Gróhné Illés Ildikó - múzeumpedagógus: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Etter Viktória - PR és marketing munkatárs: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
ifj.Mézes Nándor - gyűjteménykezelő, informatikus: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kovács Péter - restaurátor: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

Tanai Anna - muzeológus: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Major Balázsné - titkárnő: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Hermán Lajosné - pénztáros: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Koncz Judit - adminisztrátor: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 
Varga Judit - adminisztrátor: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Forstner Simon - audiovizuális archívum kezelője,informatikus: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tóth Emese Vanda - múzeumi fotóarchívum adattárosa: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

(Szigetvári Vera, történész muzeológus: szigetvari.vera @ dunamuzeum.hu, GYES-en)
(Faragó Erika - adattáros: erika @ dunamuzeum.hu,
GYES-en)